English Shqip Italiano

Perdorni menun e mesiperme per te zbuluar kete faqe.

 

 

Vizito www.saranda-guide.com Guida comerciale turistike e rethit se Sarandes.

Kliko mbi kete figure per ta zmadhuar

Mire se vini ne www.vlora-guide.com

Vlora guide eshte nje guide turistike, historike dhe tregtare per rethin e Vlores, e cila eshte botuar nga studioja grafike "Merkatino" me qender ne Vlore! Kjo guide perfshin informacione nga hotelet per turistet, per bisneset e vlores. Ne te perfshihet gjithashtu nje guide historike e Vlores e cila tregon vende e ndryshme antike dhe kalat e Vlores qe mund te vizitohen. Shume per informacioneve te vlora guide ndodhen ketu mund te shfletoni me ane te menuve te sitit per te pare permbajtjen!

� 2003-2006.Revista "Merkatino". Rezervohen te drejtat e autorit.Cdo abuzim me materialet e kesaj faqe perben ndjekje penale.Ndalohet kopimi, riprodhimi apo perhapja e materialeve te kesaj faqa pa lejen e autorit!