GUIDE TURISTIKE & COMERCIALE

PERMBAJTJA E GUIDES
Faqa kryesore
Monumentet antik ne Sarande
Foto nga Saranda
Hotele dhe Bar
Agjensi turistike
Restorante, Piceri
Farmaci, Noteri, Sallone Bukurie, Mobilieri, Banka
Pub-e dhe Disko
Stafi i guides
www.vlora-guide.com

KONTAKTO
Si mund te na kontaktoni.
Adress:
tel/fax: +355 33 25 434
Mob: 068 20 65 723
Email: maskaj@vlora-guide.com
Web:www.vlora-guide.com
www.saranda-guide.com

Saranda Guide eshte guida turistiko komerciale e rethit te sarandes. Saranda guide paraqitet me nje liber me reth 115 faqe, mjaft i vogel per te qene nje udhezues xhepi per turistet dhe per cdo njeri qe deshiron te orientohen ne qytetin turistik dhe te lashte te Sarandes.

Permbajtja e Librit:

  • Faqe 36-41: Numrat e instituzioneve, Numrat e emergjences dhe numra te nevojshem
  • Faqe 42-61: Nje pershkrim reth monumentet antike te sarandes, Butrinti, FIniqi, Muzeu etnografik, Onhezmi, Manastiri i Mesopotamit.
  • Faqe 62-85: Hotel & Bare, informacione mbi hotelet dhe baret e Sarandes, sherbimet qe ofrojne hotelet, dhe kontati
  • Faqe 86-92: Agjensi turistike, informacione mbi agjensit turistike me te cilat mund te prenotoni pushimet tuaja
  • Faqe 93-98: Restorante dhe Piceri: restorante dhe picerit e Sarandes me sherbimet qe ofrojne
  • Faqe 98-99: Disko dhe Pub: diskot dhe pubet ne Sarande ku mund te kaloni mbremjet tuaja
  • Faqe 100-107:  Informacione te ndryshme si farmaci, noteri, sallone bukurie, souvenire, mobilieri etj...
  • Faqe 108-112: Nje pershkrim i ardheshem i Guide se Shqiperise: ALBANIA-GUIDE.COM

Copyright 2003-2005 "Merkatino" Studio. Rezervohen te drejtat e autorit ndalohet kopimi, riprodhimi apo modifikimi te materialeve te kesaj adrese pa lejen e autorit.