GUIDE TURISTIKE & COMERCIALE

PERMBAJTJA E GUIDES
Faqa kryesore
Monumentet antik ne Sarande
Foto nga Saranda
Hotele dhe Bar
Agjensi turistike
Restorante, Piceri
Farmaci, Noteri, Sallone Bukurie, Mobilieri, Banka
Pub-e dhe Disko
Stafi i guides
www.vlora-guide.com

KONTAKTO
Si mund te na kontaktoni.
Adress:
tel/fax: +355 33 25 434
Mob: 068 20 65 723
Email: maskaj@vlora-guide.com
Web:www.vlora-guide.com
www.saranda-guide.com

TERINI TRAVEL
Ofron sherbime hoteliere, Paketa te ndryshme turistike 1-ditore, 2-ditore, 3-ditore ne gjithe Shqiperine. Sherbime per turiste ditore me crocera. Konferenca brenda dhe jashte. Japim jahte me qera Sarande-Korfuz, Korfuz-Sarande.
L. Nr 3, prane Spitalit Anglez.
Tel: +355 85 25033
Mob: 0692094030 / 0692129360
E-mail: TERINI@ALBMAIL.COM

ALBTURSD TRAVEL
Udhetime ne vendet interesante arkeologjike, kulturore dhe pikat turistike, sherbim hotelerie, Etj
Tel/Fax: +355 85 25780
Mob: 0692057337

SHKENDIJA TRAVEL
Udhetime turistike brenda dhe jashte vendit, asistence per turistet qe vizitojne Saranden, sherbim hotelerie.
Tel/Fax: +355 85 23380
Mob: 0682064840

RIVIERA
Udhetime turistike me çmime shume te arsyeshme brenda dhe jashte vendit. Ju vetem zgjidhni ku do te kaloni pushimet, sherbim hotelerie.
Tel/Fax: +355 85 22091
Mob: 0692276460

NEL -TOURS
Agjeci turistike dhe udhetimi Udhetime turistike dhe transport turistik, ju ofron edhe transport udhetaresh, bileta, sherbim hotelerie etj.
Tel/Fax: +355 85 26129

Copyright 2003-2005 "Merkatino" Studio. Rezervohen te drejtat e autorit ndalohet kopimi, riprodhimi apo modifikimi te materialeve te kesaj adrese pa lejen e autorit.