GUIDE TURISTIKE & COMERCIALE

PERMBAJTJA E GUIDES
Faqa kryesore
Monumentet antik ne Sarande
Foto nga Saranda
Hotele dhe Bar
Agjensi turistike
Restorante, Piceri
Farmaci, Noteri, Sallone Bukurie, Mobilieri, Banka
Pub-e dhe Disko
Stafi i guides
www.vlora-guide.com

KONTAKTO
Si mund te na kontaktoni.
Adress:
tel/fax: +355 33 25 434
Mob: 068 20 65 723
Email: maskaj@vlora-guide.com
Web:www.vlora-guide.com
www.saranda-guide.com

Click to enlarge DISKO ECUADOR
Ndodhet në një nga pikat më të bukura dhe më të frekuentuara për sezonin e verës në Sarandë në grykëderdhjen e Syrit të Kaltër pranë Kanalit të Çukës. Funksionon non stop. Netët e pushimeve kalojnë këndshëm në disko Ecuador. Ofron muzikë të përzgjedhur me DJ profesionst, është në gjendje të plotësojë të gjitha kërkesat dhe dëshirat tuaja muzikore. Organizon party me të ftuar special
Grykëderdhja e Syrit të Kaltër
Mob: 0692905872
00306979836241

 

Click to enlarge DISKO TROPIKAL
Një ndër diskot më të frekuentuara në Sarandë. Me ambjente të këndshme të ndërthurura bukur me natyrën dhe detin që ndodhet 5 m larg. Disko TROPIKAL gjithmonë me një imazh të ri. Muzikë e zgjedhur, prenotime, party.
Rr Turizëm – Kanali i Çukës
Mob: 0692081211
0692062033

Copyright 2003-2005 "Merkatino" Studio. Rezervohen te drejtat e autorit ndalohet kopimi, riprodhimi apo modifikimi te materialeve te kesaj adrese pa lejen e autorit.