GUIDE TURISTIKE & COMERCIALE

PERMBAJTJA E GUIDES
Faqa kryesore
Monumentet antik ne Sarande
Foto nga Saranda
Hotele dhe Bar
Agjensi turistike
Restorante, Piceri
Farmaci, Noteri, Sallone Bukurie, Mobilieri, Banka
Pub-e dhe Disko
Stafi i guides
www.vlora-guide.com

KONTAKTO
Si mund te na kontaktoni.
Adress:
tel/fax: +355 33 25 434
Mob: 068 20 65 723
Email: maskaj@vlora-guide.com
Web:www.vlora-guide.com
www.saranda-guide.com

Click to enlarge

Foto nga Butrinti

Click to enlarge

Foto nga Butrinti

Click to enlarge

Foto nga Butrinti

Click to enlarge

Fonike

Click to enlarge

Mesopotamia

Click to enlarge

Muzeu

Click to enlarge

Plazh ne Sarande

Click to enlarge

Plazh ne Sarande

Click to enlarge

Plazh ne Sarande

Click to enlarge

Plazh ne Sarande

plazh

Plazh ne Sarande

Click to enlarge

Plazh ne Sarande

Click to enlarge

Saranda

Click to enlarge

Plazh ne Sarande

Click to enlarge

Syri i kalter

Click to enlarge

Syri i kalter

Click to enlarge

Syri i kalter

     

Copyright 2003-2005 "Merkatino" Studio. Rezervohen te drejtat e autorit ndalohet kopimi, riprodhimi apo modifikimi te materialeve te kesaj adrese pa lejen e autorit.