GUIDE TURISTIKE & COMERCIALE

PERMBAJTJA E GUIDES
Faqa kryesore
Monumentet antik ne Sarande
Foto nga Saranda
Hotele dhe Bar
Agjensi turistike
Restorante, Piceri
Farmaci, Noteri, Sallone Bukurie, Mobilieri, Banka
Pub-e dhe Disko
Stafi i guides
www.vlora-guide.com

KONTAKTO
Si mund te na kontaktoni.
Adress:
tel/fax: +355 33 25 434
Mob: 068 20 65 723
Email: maskaj@vlora-guide.com
Web:www.vlora-guide.com
www.saranda-guide.com

Farmaci Idajeti
Prane Spitalit Sarande
Adresa:
tel: +355 852 2721
Mob: 0692652070

Eurofarma Sarande
Farmaci me kontrarte shtetrore
Adresa:
tel: +355 852 6410
Rr. Adem Sheme

Farmaci nr.5
L. Nr.3 Rr. 8 nentori prane gjimnazit, Aleksandra Angjeli
Adresa:
tel: +355 852 5109

Farmaci Express
Tel: +355 852 5831

Copyright 2003-2005 "Merkatino" Studio. Rezervohen te drejtat e autorit ndalohet kopimi, riprodhimi apo modifikimi te materialeve te kesaj adrese pa lejen e autorit.