GUIDE TURISTIKE & COMERCIALE

PERMBAJTJA E GUIDES
Faqa kryesore
Monumentet antik ne Sarande
Foto nga Saranda
Hotele dhe Bar
Agjensi turistike
Restorante, Piceri
Farmaci, Noteri, Sallone Bukurie, Mobilieri, Banka
Pub-e dhe Disko
Stafi i guides
www.vlora-guide.com

KONTAKTO
Si mund te na kontaktoni.
Adress:
tel/fax: +355 33 25 434
Mob: 068 20 65 723
Email: maskaj@vlora-guide.com
Web:www.vlora-guide.com
www.saranda-guide.com

Vangjel Maskaj
Autor, botues dhe fotoreporter i guides. Pas nje emigrimi 13 vjecar ne Trieste te Italise kthehet ne Shqiperi me nje sere botimesh:
1.Revista periodike per turizem "merkatino-live"
2."Why Vlora" broshure turistike , guide xhepi
4."Vlora Guide" botim i pervitshem, dhe se fundi hedh ne treg "Saranda Guide".

 

Aferdita Maskaj
Perpunoi dhe disenjoj grafike dhe faqosjen e librit.

Alban Xhaferllari
Realizoi faqen e internetit www.saranda-guide.com

 

Esmeralda Shehu
Agjente Marketingu

 

Joana Leka
Agjente Marketingu

 

Alba Dumi
Realizoi perkthimin ne anglisht te teksteve te guides.

Copyright 2003-2005 "Merkatino" Studio. Rezervohen te drejtat e autorit ndalohet kopimi, riprodhimi apo modifikimi te materialeve te kesaj adrese pa lejen e autorit.